לילך

תום תקופת אופציה

על פי החוזה נאמר כי עליי להודיע 60 יום מראש על פינוי בתום תקופת האופציה. החוזה הסתיים ב1.1.14 והודעתי עשרה ימים קודם לכן על פינוי של חודשיים מראש דהיינו 20.2.14 כעט בעל הדירה מחייב אותי במציאת דייר חליפי, האם אני מחויבת לו? נא עזרתכם הדחופה בבקשה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב בכפוף לאמור בחוזה ביניכם, אחרי סיום האופציה ומתן ההודעה אין חובה למצוא דייר חלופי, אלא אם הסכמתם אחרת כאמור. בהצלחה,

מיכל

בעל הדירה טוען כי ההודעה שניתנה לו לא היתה כפי שכתוב בחוזה חודשיים לפני תום התקופה, אלא שבוע לפניי תום החוזה. למרות שעדיין ניתנה הודעה של חודשיים. האם הנני מחוויבת במציאת דייר חליפי?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אם הסתיימה תקופת האופציה נגמרה ההתקשרות ביניכם ואת לא צריכה להמשיך בחוזה ולא למצוא דייר חלופי. בהצלחה,