יובל

תביעת עובדת

שלום רב. עובדת שעבדה אצלי כשנה וחצי והייתה בת בית הודיעה על התפטרות בהפתעה, בירכתי אותה להצלחה ולתדהמתי אחרי חודש וחצי קיבלתי תביעה שקרית הכוללת דרישה לתשלומי פנסיה אי ניצול חופשות הראה עגמת נפש? נסיעות ועוד.עובדת זו קיבלה ממני שכר העולה בעשרות אלפי ש"ח ממה שסוכם איתה בהסכם בשל גילה המבוגר והרצון לעזור, לי הסבירה שהיא מקבלת פנסיה ולכן אינה מעונינת בהפרשה לפנסיה אבל היות ואני משלם לה יותר כל פעם כספים אלו עברו אליה ישירות במקום לקרן פנסיה. הנ"ל ניצלה הרבה מעבר לחופשות שלה, הייתה חלה המון ואפילו העסקתי עובדים יעזרו לה ויחליפו אותה ושילמתי לה ולהם שכר רק ע"מ שלא תשב בבית ותיכנס לדיכאון גם בשל מצב גופני בעייתי בשל תאונה שעברה. ועוד. עכשיו למרות שקיבלה כ50,000 ש"ח במצטבר יותר ממה שיש בהסכם היא תובעת את האמור לעיל. וכן עוד סכום נכבד ששולם לבנה בחשבונית לבקשתה היות ושקלה לעבוד כעצמאית מולי (מסתבר בדיעבד שרצתה שכר נמוך היות וחתמה בביטוח לאומי במקביל בלי שאדע*. האם בבית דין לעבודה יתעלמו מכל תשלומי היתר? האם לא טענתי לכך שקיבלה סכומים גבוהים הרבה יותר מההסכם לצורך ההפרשות אך לקחה אותם לעצמה יעזרו? האם לא אוכל לבקש מבמ"ש שיקזז את התשלומים ביתר וייתן לה את מה שלכאורה מגיע על פי חוק אם מגיע? יש לי הוכחות חותכות לשקריה בנוגע לחופשות ולכספים שקיבלה אודה על תשובתכם. ובמידת הצרך אולי לייצוג בעניין

יובל

עו"ד גורודובסקי דילגת כנראה בטעות על פנייתי אודה להתייחסותך תודה רבה מראש ..חשוב לי מאד

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

אכן, בטעות דילגתי על השאלה. קבל את התנצלותי הכנה. בנסיבות המתוארות, יש לבחון את המקרה לגופו לרבות ההסדרים וההסכמים החלים על פי הנתונים הספציפיים של המקרה על מנת לקבל החלטה נכונה. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי על יסוד: תלושי השכר, הפקדות פנסיוניות, הסכמי עבודה אם יש והודעה לעובד אם ניתנה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה