שושנה

הפליה על ידי חברי הוועד

האגודה ביבול מנהלת את משק המים. לפני שלושה חודשים ארעה תקלה במי השפדן המוזרמים דרך מקורות. . כתוצאה מכך הוזרמו כמויות גדולות של מנגן לשטחי הגידול שלנו. הוועד בחר להודיע על כך רק לחלק מהחקלאים הפעילים. אותם חקלאים נקטו בפעולות מסויימות כדי למנוע נזק בגידול. אנחנו לא ידענו ונגרם לנו נזק רב. אשמח לקבל את תגובתכם

מרדכי שחם, עו"ד

שלום רב! פנייה לתגובה במקרה המתואר בשאלה, צריכה להיות מופנית, בראש וראשונה, לוועד-ההנהלה של אגודת-המושב, בשילוב דרישה לשיתוף-פעולה מול הגורמים המעורבים האחרים, לרבות ספק-המים. אם כבר נעשתה פנייה כזו – היה מקום לפרט בשאלה גם את תשובת האגודה, לרבות תגובתה וגירסתה מול הטענות העובדתיות שנכללו בשאלה. בהעדר פרטים על טענות האגודה ועל עמדתה, ועקב איזכור שמה בשאלה – אין מקום להתייחסות, בשלב זה, מעבר לאמור לעיל.