אילן אברהמי

הילד נפצע

לפני חצי שנה הבן שלי בן השבע (כיתה ב') טיפס בבית על השיש במטבח, נפל וריסק את המרפק שלו. הוא עבר ניתוח מסובך ועובר פיזיותרפיה עד היום. הבנתי שיש ביטוח ממשרד החינוך וצלצלתי לבית הספר שם אמרו לי לפנות לעירייה, צלצלתי ואמרו לי שאין שום פיצוי ושהילד לא מבוטח בבית.

קרן ברק, עורכת דין

שלום אילן, נראה כי הוטעית ע"י פקיד העירייה. בנך מבוטח גם אם התאונה אירעה בבית במסגרת ביטוח תאונות אישיות לתלמידים והנזק שלו הוא בר תביעה. עקרונית הוא זכאי לפיצוי כספי יומי בגין כל יום (מעבר למספר ימי ההשתפות העצמית המצוינים בפוליסה) וכן לפיצוי בגין הנכות שתקבע לו.