סיגל

נפילה מסוס במסגרת רכיבה טיפולית

הילדה שלי בת 5 שנים רכבה על סוס מחוץ לחווה במסגרת רכיבה טיפולית. נפלה בעקבות זה שהסוס התפרע. המדריך לא הספיק לתפוס אותה. שברה את המרפק . ניתוח הרדמה אישפוז וגיבוס 3 שבועות.. בעת האירוע נכחו רק המדריך בנוסף נערה שהובילה את הסוס וכמובן הילדה שלי. המדריך טוען שלא הייתה רשלנות. אבל לנו ברור שהסוס השתולל השתולל והמדריך לא הספיק לתפוס אותה. יש מקום לתביעה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

כמובן שיש מקום לתביעה. מצחיק לחשוב שהמדריך טען שלא הייתה רשלנות מצדו. ממליץ לך לקחת עו"ד. מה גם, לאור הנסיבות, ישנה אפשרות להגיש תביעת תאונות אישיות תלמידים.לשאלות נוספות, את מוזמנת להגיב כאן. בהצלחה!

אמיר שושני, משרד עורכי דין

לעניות דעתי - בהחלט יש. שאלי את המדריך מי חברת הביטוח שלו ולכי לעורך דין שמתמחה בסוג כזה של תביעות. אם תרצי, את מוזמנת לפנות אלינו.