ניר

שבר בחופשה

במהלך חופשה באילת בתאריך 16/07/13 ביתי בת 13 שברה את שורש כף היד תוך כדי החלקה. על הקרח באייס מול אילת פוננו לבית חולים שם בהרדמה מקומית החזירו את היד למקום וגיבסו הגבס הורד בתאריך 06/08/13 והיא עדיין בטיפוליי פיזיוטרפיה יש לי אישור מהחובש של הקניון למיקרה ומצוין שהמקרה יועבר לחברת הביטוח האים יש מקום לתביעה ואת מי

ניר

בכניסה להחלקה לא קיבלנו שום הדרכה מיוחדת כמה דקות לאחר שביתי החלה בהחלקה נפל עליה ילד וכתוצאה מהנפילה היא שברה את שורש כף היד יש לי אישור מהחובש במקום לא סופקו שום אביזרי בטיחות כמו מגנים או קסדה רק נעלי החלקה כך שנראה לי שיש מקום לרשלנות של המקום. אשמח לשמוע את חוות דעתך

עו"ד יואב בלומוביץ

ניר שלום במקומות כמו זה שבנדון קיימות הנחיות בטיחות למניעת תאונות או אירועים חריגים. אמנם קיים סיכון טבעי מכוח הפעילות עצמה, אך יש לנקוט באמצעים נוספים לשם שמירה על בטחון המשתתפים ( כגון מסלול ההחלקה והשתוללות מחליקים אחרים). אתה מתאר מצב בעייתי אך עדיין, חסרים לי פרטים נוספים על מנת לתת חוות דעתי הסופית לעניין. אנא צור קשר במייל yoav@bbilaw.co.il או בטלפון 0775603088 לצורך כך. .

עו"ד יואב בלומוביץ

ניר שלום על מנת לדעת האם יש מקום לתביעה כנגד חברת הביטוח של המקום, עליי לדעת פרטים נוספים על נסיבות התאונה, ההדרכה שקיבלתם במקום, ציוד ההגנה שסופק וכו'. רק אז ניתן יהיה לבחון האם קיימת רשלנות כלשהי מצד המקום אשר הובילה לנזקי בתך. ככל הנראה יש מקום לפנות לחב' הביטוח המבטחת את כלל תלמידי ישראל בפוליסת תאונות אישיות לאור הזמן בו היתה בתך באי כושר, החזר הוצאות מסוימות שנגרמו לכם וככל שתיוותר נכות בידה של בתך- אף בשל עניין זה. אזדקק לפרטים נוספים.. ניתן אף במייל. מכל מקום אאחל לכם בריאות וחג שמח

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים