ארז כהן

שרותים משותפים בדמפ- המשך שאלה

נאוה שלום ותודה על תשובתך. תרשי לי להבהיר כמה נקודות. אבי שחתם על החוזה טוען שהחוזה שנחתם היה עם הדייר היוצא ולא עם בעל הבית. שרותים בנכס היה דבר מובן מאליו ולא זכות מתנה , רק שהיו משותפים ל2 חנויות שהיו אז כולם בדמי מפתח. והראיה לכן שהמים היו מחוברים אלנו רק מחזקת את הטענה כי מים באותם שנים היו מסופקים על ידי העיריה בחינם. לטענת אבי, בעל הבית הביא כעבור חצי שנה משנכנס לנכס חוזה מודפס רגיל כמו של דירות ואמר לאבי שזה לטובתו שיהיה חוזה. אבי עוד אומר כמו שעושים חוזה דירה ולא מציינים שיש שרותים גם כאן המשמעות דומה.בנוסף השרותים נבנו עם הבנין לטובת החנויות בלבד ולא לשום מטרה אחרת. אשמח לקבל את התיחסותך בתודה ארז

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

שלום ארז, כדי לתת מענה מקצועי יש לראות את כל המסמכים וכיצד מנוסחים הדברים, וכן יש לראות את צו הבית המשותף, אם הבית רשום כבית משותף. אתה מוזמן לקבוע פגישת ייעוץ, להביא עמך את כל המסמכים על מנת שניתן יהיה לבחון את הדברים בצורה מיטבית. בברכה, נאוה מורי, עו"ד