רביע דאוד

שוכר לא התפנה ולא משלם דמי שכירות

שלום רב, השכרתי עסק לשוכר כבר יותר משנה, פתאום השוכר סגר את העסק ולא פינה את הציוד שלו השאיר אותו בתוך העסק, הפסיק לשלם דמי שכירות על סך 15,000 ש"ח מדי חודש, הצ'קים לא נפרעו, לא נתן הודעה מפורטת על רצונו לעזוב את המושכר בתאריך מסוים, בחוזה שכירות חתם על ערבות אישית וכרגע מתבכיין שהחברה שלו פשטה רגל, פניתי לשוכר מספר פעמים ביקשתי שישלם דמי שכירות ושיפנה את הציוד שלו אך ללא תועלת. מה אפשר לעשות נגדו מבחינת חוק ? תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גיתי בוטובול

כשלב ראשון, לממש את הערבות. ניתן במקביל לתבוע את יתר הנזקים. מוזמן לפנות אליי במייל להרחבה בנושא gitaylaw@gmail.com