שרונית

הקלה בתשלום שכר הדירה בשל נזקי מים בדירה

אני מתגוררת באותה דירה שכורה בבנין משותף מזה מספר שנים...במהלך השנה האחרונה היו נזקים של הצפות מים בדירה.... שגרמו לי לחוסר נוחות בלשון המעטה.... פעם אחת הייתה הצפה מהגג ובמשך כמה ימים היו לי שלוליות בבית עד שבעל הדירה הגיע וטיפל בעניין... וגם כיום מזה כשבועיים שיש נזילה בתקרת המקלחת מאצל השכנים שמעליי... וזה תהליך שייקח בוודאי מספר שבועות עד שיטופל... ובינתיים אני משלמת שכר דירה מלא.... האם אני זכאית להקלה בתשלום שכר הדירה מבעל הדירה שלי בשל העובדה שאני נאלצת לחיות בג'יפה ומשלמת שכר דירה מלא ???

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב הדבר כפוף לחוזה אשר נחתם ביניכם. מומלץ לפנות לבעל הדירה ולשאת ולתת עמו על כך. בהצלחה,