אורית

הארכת חוזה שכירות

חוזה שכירות שהוגדר לשנה + אופציה לשנה נוספת שמומשה עומד להסתיים. ב- 1.4.14 . 1. האם צריך חוזה חדש ? 2. אם אפשר להאריך, האם הכותרת של החוזה תהיה 'הארכת הסכם שכירות' ? והאם צריך לנסח ,בין השאר: '... והואיל ותקופת השכירות ותקופת ההארכה לפי הסכם השכירות עומדים להסתיים ביום 1.4.14. ......' ? 3. בחוזה יש שטר חוב החתום בפני שני ערבים. האם הם יצטרכו לחתום שוב או שצריך רק לכתוב בהארכה שהערבים נשארים כפי שהיו ? תודה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב רצוי להחתים על חוזה חדש. אם לא רוצים לחתום כל פעם על חוזה חדש אפשר לתת מס' אופציות נוספות לשוכרים - רק לזכור שאז הברירה בידיהם אם להמשיך לשכור אם לאו. לעניין הערבים - שוב צריך להחתים מחדש עם צילום ת.ז. והעתקי משכורות, כדי שלא יטענו אח"כ שערבותם הייתה תקפה רק לתקופת השכירות של החוזה הראשון. בהצלחה,

יוסי

האם הערבים חייבים לחתום בנוחות המשכירים בעת הארכת החוזה או שמספיק שיספקו תלושי משכורת ויחתמו גם לא בנוחכות המשכירים במידה והם אותם ערבים מחוזה השכירות הקודם תודה יוסי

אורית

תודה