עו"ד דודי דויטש-פלילי

עו"ד דודי דויטש

20 שנות ניסיון

  • הבונים 2, רמת גן
  • פלילי, תעבורה
  • עברית, אנגלית
עו"ד דודי דויטש עוסק בדין הפלילי, ועיקר התמחותו בדיני תעבורה. בין תחומי התמחותו: דוחות משטרה, פסילת רשיון-נהיגה תאונות-דרכים, נקודות של משרד הרישוי, ייצוג בוועדות ערר ועוד. דויטש מכהן כסגן יו"ר ועדת תעבורה של מחוז ת"א והמרכז בלשכת עורכי הדין.
ZAP משפטי

עורכי דין? הצטרפו עכשיו!

אודות המשרד

עו"ד דודי דויטש עוסק בדין הפלילי, ועיקר התמחותו בדיני תעבורה. בין תחומי התמחותו: דוחות משטרה, פסילת רשיון-נהיגה תאונות-דרכים, נקודות של משרד הרישוי, ייצוג בוועדות ערר ועוד. דויטש מכהן כסגן יו"ר ועדת תעבורה של מחוז ת"א והמרכז בלשכת עורכי הדין.
  • שיחת ייעוץ בחינם
  • שירות במס' שפות (2+)
    • עברית
    • אנגלית
  • אפשרות לפגישת וידיאו

תחומי עיסוק

  • פלילי
  • תעבורה
  • ביטול פסילות מנהליות
  • נהיגה ללא רשיון
  • שלילת רשיון
  • עבירות תנועה
  • דו"חות תנועה
  • מהירות מופרזת
  • נהיגה בשכרות

כתבות מאת עו"ד דודי דויטש

החמרת הענישה כלפי נהגים שלא חוגרים את ילדיהם כראוי

החמרת הענישה כלפי נהגים שלא חוגרים את ילדיהם כראוי

בשנים האחרונות חלה הידרדרות בנושא בקרב הנהגים, ומכאן הצורך והצידוק בהחמרת הענישה
3 דק'
תאונת פגע וברח - החטא והעונש

תאונת פגע וברח - החטא והעונש

בעקבות אירועי תאונות פגע וברח רבות שהתרחשו לאחרונה, לפניכם מידע חשוב בנושא
4 דק'

וידאו מאת עו"ד דודי דויטש

(3)
עו"ד לדיני תעבורה דודי דויטש מתארח בתכנית "סירנות" ומסביר כיצד ניתן לבטל דוח תנועה באמצעות מצלמה ברכב. (החל מהדקה 4:19)

עו"ד לדיני תעבורה דודי דויטש מתארח בתכנית "סירנות" ומסביר כיצד ניתן לבטל דוח תנועה באמצעות מצלמה ברכב. (החל מהדקה 4:19)

עו"ד דודי דויטש מתארח אצל אורלי וגיא בערוץ 10 ומסביר על ביטול דוח תנועה באמצעות מצלמה המותקנת ברכב.

עו"ד דודי דויטש מתארח אצל אורלי וגיא בערוץ 10 ומסביר על ביטול דוח תנועה באמצעות מצלמה המותקנת ברכב.

מתוך ערוץ ה youtube של עו"ד דויטש

מתוך ערוץ ה youtube של עו"ד דויטש

שאלות מפורומים

(30)
תעבורה

דו"ח פקח עירוני שלא כדין לכאורה

שלום רב! החניתי את רכבי במפרץ לצד הכביש הצבוע בכחול לבן, הפעלתי פנגו. לאחר כ 5 דק' אני חוזר לרכב ורואה פקח מצמיד לי לשמשה דו"ח. פניתי אליו ואמרתי לו, למה אתה קונס אותי אם אני הפעלתי פנגו, אז אמר לי כי אני חונה בחניית נכים ומצביע על תמרור שזה חניית נכים. הייתי המום, אמרתי לו שאני לא ראיתי שום תמרור כזה, אני רק ראיתי שהשפה צבועה כחול לבן ולכן חניתי שם לתומי. ואז אני בודק עם עצמי איך לא ראיתי את התמרור באמת, ואני מבין שהתמרור מסובב כולו, ככה שאין סיכוי שמי שמגיע מכיוון התנועה יכול לראות אותו. בוודאי שאם הייתי רואה אותו מהכביש לא הייתי חושב לרגע לחנות שם. תיעדתי אותו מכמה כיוונים. הפקח שנתן לי קנס על 250 אמר לי שהוא עשה את זה לאחר התחשבות כי הפעלתי פנגו כי בעיקרון על חניית נכים הסכום הרבה יותר גבוה. בכל אופן, הסברתי לו את הבעיה שבתמרור והוא הסכים איתי ואמר לי לערער כי הוא כבר לא יכול לבטל. ערערתי והורידו לי ל 100. ואני שואל, האם כדאי להישפט גם בשביל לא לשלם את ה 100, וזזה לא רק הענין הכספי כמו העיקרון. הייתי שמח לדעת מה סיכויי ההצלחה במשפט, והאם ההוצאות הנלוות ייגרמו לי לנזק גדול יותר. תודה.

1
אריק | 08.03.16
תעבורה

זימון למשפט תעבורה

שלום, קבלתי זימון להתייצב בבית משפט לתעבורה וסעיפי האישום הם: תקנה 22(א)- אי ציות לתמרור עצור, 62(2) נהיגה בקלות ראש, 38(2) עבירת תוספת שניה שגרמה לתאונת דרכים, בגין תאונת דרכים שהייתי מעורבת בה לפני עשרה חודשים: הגעתי לצומת מרומזרת עם שני נתיבים + מעבר חציה ביניהם והרמזורים לא עבדו (הבהוב). עצרתי עצירה מלאה בתמרור עצור ובחנתי את התנועה המגיעה משמאל (כיוון התנועה היחיד בנתיב הנ"ל), ראיתי כי הכביש פנוי המשכתי הלאה והאטתי לפני מעבר החציה המפריד בין שני המסלולים, לאחר שוידאתי כי מעבר החציה פנוי המשכתי לחצות את הנתיב, אולם לא הבחנתי ברכב המגיע מצד ימין שהמשיך לנסוע ופגע בי. לאחר האירוע התקשרתי למשטרה אולם נאמר לי שלאור תיאור המקרה והעובדה שאין נפגעים אין צורך שהמשטרה תגיע למקום, פניתי לחדר מיון כדי לוודא שהכול בסדר ואז למשטרה ותיארתי את המקרה. ברשותי רישיון נהיגה בעשרים השנים האחרונות ועבר תעבורתי שכולל דו"ח על מהירות (קנס) ונסיעה באור אדום (קנס + נקודות). האם יש סיכוי להמיר את סעיף נהיגה בקלות ראש לסעיף נהיגה באי זהירות? האם כדאי לי לקחת עו"ד למשפט? תודה

1
מיכל | 12.01.16
תעבורה

ייעוץ בנוגע לתביעה על תאונת דרכים

שלום לכם, לפני כחודש וחצי חניתי ברחוב נורדאו בתל אביב, בצד שמאל המקביל לרחוב. כשהגעתי לרכב, התכוונתי לצאת מהחניה, התחלתי את היציאה ורכב נכנס בי, במהירות מעל המותרת לנסיעה ברחוב זה. לי באותו שבוע הסתיים הביטוח מקיף ועוד לא הספקתי לחדש אותו, חידשתי רק את הביטוח חובה על מנת שאוכל להמשיך ליסוע. כך שאין לי מה להפעיל את הביטוח שלי. באותו היום, הזמנתי גרר, לקחתי את הרכב שלי למוסך, שילמתי על כל הנזקים והמשכתי בדרכי. לפני כחודש, קיבלתי שיחה מחברת הביטוח של הצד השני, שהם תובעים אותי על סך של 81,000 ש"ח לאחר שבועיים, קיבלתי מכתב עם בקשה לתשלום הפיצויים על סך 63,000 ש"ח התייעצתי עם שני עורכי דין הראשון אמר לי ללכת עם זה לבית משפט ולבמקרה הטוב לנסות להוציא שאשלם 75% מהנזק (אך במקרה זה גם אצטרך לשלם את הוצאות עורך הדין של חברת הביטוי) השני אמר לי שהוא חושב שנכון יותר לנהל משא ומתן עם חברת הביטוח על מנת שאשלם 80-85% מהנזק, מבלי ללכת לבית משפט. אך שניהם אמרו לי שאני אשם ואין דרך לצאת זכאי במשפט כזה מכיוון שיצאתי מחניה והחוק הוא ברור מאוד, המקסימום זה לקבל אשם תורם מהצד שלהם על המהירות הגבוהה שבה נסעו. מה דעתכם ? אודה לעזרה בהקדם. תודה רבה מראש. רונן.

2
רונן (שם בדוי) | 09.06.15
תעבורה

דוח חנייה-ירושלים

שלום, בשבוע שעבר חניתי את רכבי ברחוב "דובנוב" בירושלים במקום שהעירייה טענה שהוא מדרכה ונתנה לי דוח ע"ס 500 ₪. לטענתי, המקום אינו נחשב מדרכה שאסור לחנות בה (מקום עמוס בחונים וחניתי בו עשרות פעמים). אשמח לשמוע את דעתכם ע"פ הנימוקים ותמונות שאציג להלן: המקום הוא רחוב ארוך ומקביל למדרכה שלאורך הרחוב. לאורכו ישנם "מפצרצות" לרוחב עבור חניית הרכבים. בין אחד המפרצות ומול המדרכה ישנו חלק סלול בגובה של כ2 ס"מ מעל שפת הכביש (שאינו נכנס לקו המדרכה) שעליו חניתי (במקום אין שלט האוסר חנייה או כל סימון על "המדרכה") יתרה מזאת, באותו חלק של "המדרכה" ישנו סימון X שמסמל שהחנייה שמורה לרכב ששיך לבית שממול (חניתי ליד הX לא עליו). א.האם ניתן לטעון שחניתי על מדרכה והפרעתי להולכי הרגל אם רכבי כלל לא נכנס למדרכה הרגילה, ב.גובה "המדרכה" הרחבה הוא 2 ס"מ ולא ניתן להסיק שמדובר במדרכה במיוחד כאשר חונים שם רכבים נוספים בצידי הרכב. ג. בחלק מהפרצה ישנו מקום מסומן בX שעליו כתוב שאסור לחנות כי הוא שמור לרכב שגר באיזור (לא תג נכה) (ניתן להסיק שבמקום שאני חניתי מותר לחנות כל עוד לא חניתי על הסימון המורה שאסור ובנוסף אם ישנו מקום שמור לרכב ספציפי – איך אפשר לטעון שהפרעתי להולכי הרגל במדרכה אם ישנו היתר חנייה לרכב סמוך (על אותה המדרכה). אציין כי לא מדובר במעבר חצייה או בקרבה למעבר חצייה. אשמח לשמוע את חוות דעתכם.

1
ברק | 27.10.15

הירשמו לניוזלטר המשפטי שלנו