yiss

האם בעת פיטורים ימי התראה פטורים ממס וכנל לפדיון חופשה ?

אם פוטרתי ממקום עבודתי האם חלף הודעה מוקדמת יחשב כדין פיצויי פיטורים, ולכן עשוי להיות פטור ממס הכנסה? כנ"ל לימי לפדיון ימי חופשה ? מה התנאים אם כן.

item.Author מנהל הפורום עו"ד אורית רוזן אור

חלף הודעה מוקדמת מהווה רכיב פיצוי כמו שכר עבודה ולא כמו פיצויי פיטורים ולכן אינו פטור ממס. כך גם רכיב פדיון חופשה במועד סיום יחסי העבודה אינו פטור ממס.

אופירה

אם פוטרתי אחרי 9 חודשים נקבע מועד לשימוע ולא הגעתי אליו. האם מותר למעסיק לא לשלם לי את ימי ההודעה המוקדמת?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משאבי אנוש ושכר